Waitress And Hostess

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 19 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Percaktimi i problemeve Përgaditje Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Restaurant
ID e punës #8815
Data e publikimit 10 Oct 2019 - 08:30
Admc International
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

ADMC International Kosovo Shpk është kompani e specializuar në procesin e rekrutimit dhe burimeve njerëzore që operon që nga viti 2000 dhe ka seli në vendet më të zhvilluara të botës si Dubai,Qatar,USA dhe vendet e Europës. Kompania ofron staf të përhershëm dhe të përkohshëm europian me cilësi të lartë për kontrata të shkurtra dhe afatgjata.

Për klientët tanë në Abu Dhabi dhe Prishtinë, ADMC është duke rekrutuar kandidatë në profilet:

 • Kamariere
 • Hostess
 • Shankiste

Qëllimi:

Qëllimi kryesor i profileve të hotelerisë është ofrimi i shërbimit më të mirë për konsumatorët. Mikëpritja dhe cilësia në shërbim janë faktorët kyç për punësimin. Për të gjithë të interesuarit për këto profile pune, ofrojmë ambient pune tejet miqësor me mundësi ngritje profesionale në rrafsh ndërkombëtar dhe vendor.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Mikpritje e klientëve
 • Përcjellja e klientëve në tavolinat përkatësë
 • Prezantimi i menusë dhe pijeve për klientët
 • Shërbimi i pijeve apo ushqimit për tavolinat përkatëse
 • Mbajtja pastër e vendit të punës
 • Komunikimi i stafit për të ofruar një shërbim të mirë dhe në kohë
 • Dërgimi i faturave dhe pagesave
 • Mbledhje stafi
Eksperiencat
 • Njohës shumë i mirë i gjuhës angleze
 • Eksperiencë e mëparshme në këtë fushë
 • Aftësi për të punuar në grup
 • Aftësia për të punuar në presionin e kohës

Cfarë ofrohet:

 • Akomodim
 • Transport
 • Pushime vjetore të paguara
 • Siguracion
 • Ushqim
 • Biletën vajtje-ardhje

Nëse jeni të interesuar për të aplikuar, intervistat me kompaninë zhvillohen shumë shpejt. Dërgo CV tuaj në adresën e emaili [email protected]. Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervista.

#Marketing