Punëtorë në skele/ndihmës në ndërtimtari

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 12 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Motivues Punë ekipore
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4502
Data e publikimit 12 Feb 2019 - 11:00
Adecco Personaldienstleistungen GmbH
Adresa Frau Stefanie Borst Veritaskai 2 21079 Hamburg
Emaili Adecco Personaldienstleistungen GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ju ofrojmë

  • Pagesë të mirë dhe pagesë për krishtlindje dhe pushime vjetore, sipas tarifave në fuqi
  • Rrobe dhe mjete të punës
  • Klimë të mire pune dhe kushte të mira
  • Përkrahje nga ekipi profesional i Adecco
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi i pëlhurave, rrjetave dhe folieve në skele
Eksperiencat
  • Shkollim në zanatin e skeleve apo përvojë pune në ndërtimtari
  • Të mos keni frikë nga lartësitë
  • Motivim dhe besueshmëri
Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 277 herë

#Marketing