Punëtorë Ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4987
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 12:00
Adecco Personaldienstleistungen GmbH
Adresa Frau Stefanie Borst Veritaskai 2 21079 Hamburg
Emaili Adecco Personaldienstleistungen GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë për një punëtor ndërtimi që të punojë në projektet tona afatgjata si dhe të ofrojë edhe shërbime si mbikqyrës në departamentin e punëtorëve fizik.

Ju do kryeni një variacion detyrash shërbyese dhe mirëmbajtëse ndaj klientëve tanë të kontraktuar. Kërkohet që të jeni i pavarur në punë.

Ne iu ofrojmë:

  • Mbështetje të plotë në realizimin e detyrave të punës
  • Mjedis pune transparent
  • Teknika inovative pune
  • Pagë konkurruese
Eksperiencat
  • Së paku disa vite përvojë pune në riparim dhe mirëmbajtje
  • Njohuri në menaxhimin e kostos
  • Njohuri në inxhinierinë strukturore
  • Aftësi në shërbim ndaj klientëve
  • Qëndrim të përgjegjshëm
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 367 herë

#Marketing