Montues i armaturës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Vaud, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Ekip ndërtues Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Organizativ Përdorimi i pajisjeve
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4247
Data e publikimit 11 Jan 2019 - 12:00
Adecco Personaldienstleistungen GmbH
Adresa Frau Stefanie Borst Veritaskai 2 21079 Hamburg
Emaili Adecco Personaldienstleistungen GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ofrojmë:

  • Pagë konkurruese
  • Mjedis të përshtatshëm pune
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Strukturimi i armaturës
Eksperiencat
  • Përvoja paraprake në këtë fushë
  • Përvojë në montimin e strukturës së çelikut
  • Preferohet kategoria B
Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 255 herë

#Marketing