Bravandreqës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Gjenevë, Vaud, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ekip ndërtues Illustrator Krijimi i zgjidhjeve të reja Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4231
Data e publikimit 10 Jan 2019 - 11:00
Adecco Personaldienstleistungen GmbH
Adresa Frau Stefanie Borst Veritaskai 2 21079 Hamburg
Emaili Adecco Personaldienstleistungen GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi dhe c’montimi
  • Përgatitja e pjeëve për saldim
  • Ngjitja e elementeve
  • Sigurimi i cilësisë për punën tuaj
  • Integrimi në ekip
Eksperiencat
  • Përvoja paraprake në këtë fushë
  • Së paku 3 vite përvojë pune në këtë fushë
  • Preferohet aftësi saldimi (teknikat MAG dhe TIG)
  • Posedimi i patent shoferit eshte obligative
  • Autonomi dhe rigorizitet në punës
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 202 herë

#Marketing