Kopshtar/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bad Dürkheim, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqësi
ID e punës #6330
Data e publikimit 27 Jul 2019 - 18:30
ACHAT Premium
Adresa Kurgartenstraße 17 67098 Bad Dürkheim Germany
Emaili ACHAT Premium Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Të kujdeseni dhe mirëmbajtjen e koplekit të Hotelit
 • Futje dhe prerja e bimëve zbukuruese
 • Ujitjen e luleve
 • Pastrimi i mjeteve dhe kujdeseni për to
 • Pastrimi i mbeshjellesve të fort,kanalizimeve dhe ulluqeve
 • Kryerja e shërbimit të dimrit
 • Dhe aktivitete të tjera të kopshtarit
Eksperiencat
 • Edukimi i përfunduar si një kopshtar peizazh apo një kopshtar amator pasionant
 • Përvoja profesionale dhe / ose njohuri të mira profesionale
 • Të jeni i pavarur në punë dhe i aftë për punë ekipore
 • Nëse jeni kopshtar me përkushtim, ju jeni gjëja e duhur për ne.
 • Ne presim të marrim dokumentet tuaja të aplikimit, duke treguar datën tuaj se kur do mundeni të filloni punën .
Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 501 herë

#Marketing