Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Prodhim
ID e punës #5023
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 12:00
Abteilung Personal
Adresa Gisela Stolten-Bock
Emaili Abteilung Personal Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Ne po kërkojmë për një zdrukthëtar energjik dhe të motivuar për të marrë pjesë në projektet tona afatgjata në pjesën qëndrore të Finlandës.Kandidati duhet të ketë përvojë paraprake në këtë fushë dhe nuk duhet të ketë frikë nga lartësitë.
  • Ju duhet të keni poashtu patent shoferin.
  • Ne presim që të jeni i përgjegjshëm, i pavarur, i përpiktë, me vetë-iniciativë, dhe i aftë të punoni në mënyrë individuale dhe në ekip.
  • Nëse mendoni se i posedoni të gjitha këto cilësi atëherë aplikoni sa më shpejt pa hezitim.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 119 herë

#Marketing