Shitës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 4 May 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3389
Data e publikimit 5 Apr 2018 - 09:30
abidat
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Abidad shpk kërkon punonjës për Departamentin e Shitjes  (m/f)

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Planifikon dhe implementon Strategjine e Shitjes se produktit
 • Mirëmban volume dhe cmimin e shitjes si dhe produktet mikse ne perputhje me kerkesat e klienteve
Eksperiencat
 • Arsimi i larte ne fushen e Administrim Biznes, Marketing ose fusha te ngjashme
 • Aftesi te mira komunikuese
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze
 • Aftesi analitike dhe krijuese te mira
 • Aftesi te mira negociuese dhe krijimin e nje network-u sa me te gjere
 • Aftesi per ta menaxhuar kohen

  Përfitimet e juaja tek ne:

 • Puna me teknologjitë më të reja dhe mundësia për angazhim në projekte interesante
 • Pjesëmarrje në trajnime, seminare dhe certifikime përkatëse për zhvillim të mëtejmë profesional
 • Për të siguruar një proces optimal të punës, ju ofrojmë vende dhe mjete shumë moderne të punës


  Ju lutem dërgoni CV-ne  tuaj në: [email protected]

  Bëhuni pjesë! Krijoni me ne zgjidhjet e së ardhmes.

#Marketing