Koordinator Brandi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bochum, Germany, Gjermani
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Marketing
ID e punës #4011
Data e publikimit 5 Dec 2018 - 09:45
A-TEX Germany GmbH
Adresa Wasserstraße 223, 44799 Bochum, Germany
Emaili A-TEX Germany GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Në kontakt të ngushtë me menaxherët tanë të llogarisë kryesore ju do të jeni përgjegjës për klientët
 • tuaj, duke përfshirë:koordinimi i të gjithë procesit nga zhvillimi i produktit deri te dërgimi tek klienti
 • Blerja, marrja e mostrave, ndjekja dhe komunikimi me të gjitha palët e brendshme dhe të jashtme të përfshira
 • Kontakt i përditshëm me degët tona dhe vendet e prodhimit në mbarë botën
 • Kontaktoni çdo ditë me klientët tanë për të menaxhuar pritjet dhe për të siguruar që ata të jenë tëinformuar për sa jemi në proces
 • Përgjegjësia për ofrimin e cilësisë dhe shërbimit optimal për konsumatorët
Eksperiencat
 • Keni pervoje në industrinë e tekstilit si blerës apo ekonomi të ngjashme
 • Punoni në mënyrë sistematike dhe të strukturuar dhe i kushtoni vëmendje detajeve
 • Jeni ne sherbim per mbajtjen e marrëdhënieve të shëndetshme të punës,si dhe jeni ambiciozë dhe të fokusuar si dhe jeni proaktive dhe energjike dhe merrni shumë punë gjatë ditës
 • Jeni një lojtar i ekipit dhe i vlersoni kolegët
 • Jeni një përdorues i paketes se MS Office
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 130 herë

#Marketing