Call Agent

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 4 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #9452
Data e publikimit 5 Nov 2019 - 10:15
A&A Communication
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

A&A Communication Prishtinë-- Ofron këto vende te punës

Kërkojmë 20 PUNTOR me njohuri dhe komunikim të mirë te Gjuhës Gjermane ... Për Agent Shitës Marketingu,
Kushtet e punës janë shumë të mira, me pagë FIXE 500 Euro,si dhe me orar të punës prej 8 Orëve .

Orari i punës prej orës 08:00 - 16:00
Te Shtunën dhe te Diellën Pushim .
Si dhe çdo 2 (Dy) Jave  Provizion

Te gjithë ju që jeni të interesuar që  të keni një vend te punë afatgjate dhe pagë të rregullt mujore PA PROBLEME, jeni të mirë se ardhur .

Gjindemi Mbrapa Teatrit Kombetar në  Prishtinë.

Rruga Agim Ramadani
10000 Prishtine

Ju Mirpresim te gjithe juve !

Me Respekt :
A&A Communication GROUPE
Numrin e telefonit
tel: +37744 824 439 (VIBER)
tel: 049/945-315

#Marketing