Agent Shitës Marketingu (20 punëtor)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #3992
Data e publikimit 30 Nov 2018 - 14:32
A&A Communication
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

A&A Communication Prishtinë-- Ofron këto vende te punës

Kërkojmë 20 PUNTOR me njohuri dhe komunikim të mirë te Gjuhës Gjermane ... Për Agent Shitës Marketingu,
Kushtet e punës janë shumë të mira, me pagë Bazë prej 500 Euro, me orar të punës prej 8 Orëve

Orari i punës prej orës 08:00 - 16:00    
Te Shtunën dhe te Diellën Pushim .
Si dhe çdo 2 (Dy) Jave  Provizion

Te gjithë ju që jeni të interesuar që  të keni një vend te punë afatgjate dhe pagë të rregullt mujore PA PROBLEME, jeni të mirë se ardhur .

Gjindemi Mbrapa Teatrit Kombetar në  Prishtinë .

Rruga Agim Ramadani
10000 Prishtine


Ju Mirpresim te gjithe juve !

Me Respekt :
A&A Communication GROUPE
Numrin e telefonit
tel: +37744 824 439 (VIBER)
tel: 049/945-315

#Marketing