Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Angli, Britani e Madhe
Data e skadimit 6 Jan 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizem
ID e punës #2931
Data e publikimit 17 Nov 2018 - 12:48
360 Resourcing Solutions
Adresa England, UK
Emaili 360 Resourcing Solutions Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Klientin ynë ofron mundësi të shkëlqyer për t’iu bashkangjitur ekipit të tij në Ashton. Ai ofron vend pune si mekanik.

Ju do keni mundësi të punësoheni në bazë të përhershme me një pagë vjetore prej 25.000£.

Klienti ynë është një kompani e qëndrueshme dhe ju si punonjës do punoni tek një punëdhënës i shkëlqyer në një vend stabil pune.

Përveç kushteve standarde të punës juve do iu jepet mundësia të zhvilloni edhe aftësitë tuaja nëpërmes trajnimeve që ne i ofrojmë për punonjësit tanë.

Kandidatët duhet të jenë të aftë të punojnë me vetë-iniciativë.

Puna bazohet në dy ndërrime:

  • Java e parë: 06.30-15.00
  • Java e dytë: 12.30-21.00
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 660 herë

#Marketing