Administrator/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stockholm, Sweden, Suedi
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #7347
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 09:00
2Complete
Adresa 5, Sveavägen 33, 111 34 Stockholm, Sweden
Emaili 2Complete Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Menaxhimi dhe pagesat
  • Menaxhimi i porosive
  • Arkivimi i dokumenteve 
Eksperiencat
  • Pervoje pune ne administrate
  • Njohje te gjuhes angleze
  • Njohuri te pergjithshme te kompjuterit
Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 312 herë

#Marketing