Punëtor në magazinë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Klettagörðum, Islandë
Data e skadimit 9 Nov 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #3063
Data e publikimit 18 Sep 2018 - 08:34
1912
Adresa Klettagörðum, Islande
Emaili 1912 Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pranimi i mallrave
  • Marrja e porosive
  • Paketimi
  • Kryerja e aktiviteteve tjera magazinuese në bashkëpunim me menaxherin
Eksperiencat
  • Ndonjë trajnim i kryer në këtë fushë
  • Aftësi të shkëlqyeshme në përdorimin e kompjuterit
  • Saktësi, besueshmëri, dhe pavarësi
  • Me iniciativë dhe me vullnet të fortë për t’a përfunduar punën me sukses
  • I përpiktë, i orientuar në shërbime, komunikativ dhe me sjellje pozitive
  • Dosje të pastër kriminale
Kjo ofertë ka 28 aplikues dhe është shikuar 4,294 herë

#Marketing