Mirembajtes i Ndertesave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #4635
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 11:30
1-2-3 Gebäudemanagement GmbH
Adresa Schützenstrasse 107, 22761 Hamburg, Deutschland
Emaili 1-2-3 Gebäudemanagement GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Kryeni pastrimin e ndërtesave / pastrimin e shkallëve, aktivitetet e kopshtarise
 • Njoftimi ose korrigjimi i defekteve të vogla
 • Inspektimi brenda dhe jashtë nderteses
 • Regjistrimi i të dhënave
 • Mbikëqyrja e shërbimeve të ndërtimit
Eksperiencat
 • Trajnimi i kryer në artizanat është i dëshirueshëm
 • Pervoja te mehershme ne mirembajtje ose te ngjajshme
 • Një mënyrë e strukturuar, e pavarur dhe e përgjegjshme e punës
 • Klasa e licencës së shoferit B (vetura)
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Shërbimi dhe orientimi i klientit
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 1,053 herë