Portal pune
Punsohu.eu

Punsohu.eu bën pjesë në grupin e kompanive të agjencioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e vendosur në Prishtinë, mirëpo ka agjentë edhe në qytetet e tjera të Kosovës. Aktiviteti i saj biznesor shtrihet edhe në Maqedoni dhe Shqipëri.

Qëllimi

Qëllimi i punsohu.eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, ashtu që punëkërkuesve t’iu ofrojë mundësi të lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim.

02
03
Misioni & Vizioni

Përpjekja e vazhduar për të qenë burim i preferuar për punësim dhe shërbim të burimeve njerëzore. Ne do të jemi të përkushtuar për t’iu shërbyer klientëve tanë dhe komunitetit me nivelet më të larta të shërbimit, dijes, profesionalizmit, ndershmërisë dhe integritetit.
Ne jemi të përkushtuar për ta arritur nivelin më të lartë të kënaqësisë së punonjësve.

Regjistrohu

Fillo duke dhe për të marrë shërbimet e plota

Kërko Ofertat

Kërkoni punën që dëshironi përmes makinës kërkuese.

Ndërto CV & Apliko

Përditësoni rezymen tuaj dhe dërgojeni atë tek punëdhënësit.

Fillo puno

Punoni punën e ëndrrave dhe ndërtoni karrierën tuaj.