"PUNSOHU.EU" SH.P.K njofton të gjithë të interesuarit për punësim sezonal (studentor) në Gjermani ,

 

KËRKOHEN : 100 Studentë për punë sezonale në Gjermani

Të drejtë aplikimi kanë të gjithë studentët nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia Serbia dhe shtetet e tjera fqinje të cilët janê të regjistruar në Universitetet shteterore apo kolegjet private në nivelet bachelor apo master.

 

Kriter për aplikim është njohja e gjuhës Gjermane së paku në nivel A2 (komunikim i rrjedhshëm)

Për studentët që njohin mirë gjuhën gjermane , kontrata është e garantuar .

 

Aplikimi është i hapur deri me 31 Janar 2018.

 

Dokumentet e nevojshme për aplikim janë:

  1. Pasaporta kopje
  2. Rezyme, CV në gjuhën Gjermane: http://on.fb.me/1SBRW5h
  3. Dy (2) foto biometrike
  4. Immatrikulationsbescheinigung (ZAV) i plotësuar dhe vulosur nga universiteti ose kolegji përkatës."File" për shkarkim gjendet këtu (http://bit.ly/2n9N36m) në koment gjeni formen se si duhet plotësuar 

 

========== AFATI PËR APLIKIM 31.01.2018 ==========

 

Vërejtje:

  1. Secili aplikues do ti nënshtrohet paraprakisht intervistes,
  2. Te drejtë aplikimi kanë të githë shtetasit e Kosovës, Shqipërise, Bosnjes, Serbise, Maqedonise dhe shteteve tjera fqinjë.
  3. Aplikimi bëhet direkt në zyret tona dhe jo online.

 

Aplikimi bëhet vetem online.

Abonohu në: www.punsohu.eu