Ambasada e Kosovës në Gjermani ka bërë një njoftim për të gjithë shtetasit e saj që janë në Gjermani.

Të gjithë shtetasit e Kosovës që janë në Gjermani dhe u skadon ‘Viza Schengen’ apo ‘Viza’ të formave tjera- këto mund t’i zgjasin ku janë të lajmëruar në vendbanimet e tyre: me email, telefon apo edhe termin paraprak në komunat gjermane ku jetojnë!

E rëndësishme: të gjithë shtetasit që vazhdojnë Vizat e tyre të Qëndrimit DUHET të bëjnë edhe zgjatjen e sigurimit të tyre mjekësor në Gjermani!