Ne si kompani me vite kemi ofruar mundësi dhe alternativa të ndryshme aplikimi për klientët tanë. Duke u bazuar në gjendjen e tanishme, Punsohu EU u ofron klientëve të vet mundësinë që të aplikojnë online. Klientët tanë mund të njoftohen për ofertat e punës përmes web faqes sonë:www.punsohu.eu  apo përmes faqes sonë në Facebook. https://www.facebook.com/punsohu/, apo ne Instagram: https://www.instagram.com/101sherbime/

Të interesuarit për të dhëna shtesë mund të na kontaktojnë në Whatsap në këtë numër telefoni +491789824098. Nëse jeni të vendosur për të aplikuar atëherë na dërgoni CV tuaj së bashku me kopjen e pasaportës. Punsohu EU detyrohet të marrë këtë vendim duke u bazuar në gjendjen aktuale, në pajtueshmëri më vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës. Kjo për shkak të ruajtjes së shëndetit publik dhe të klientëve tanë. Kjo formë aplikimi mes nesh dhe klientëve tanë do vazhdojë deri në një njoftim të ardhshëm të Qeverisë së Kosovës. Kjo mënyrë aplikimi u ofron klientëve tanë disa beneficione të caktuara si:

  • Kurseni kohën
  • Kurseni mjetet financiare dhe
  • Nuk rrezikoni shëndetin tuaj përmes kontaktit fizik.

 

Andaj ne iu ftojmë që në këtë kohë të dorëzoni aplikacionin tuaj përmes platformës së Whatsapp :+49 175 3491148 derisa të merret një vendim i ardhshëm në nivel shtetëror.