Të Hënën me datë: 16.04.2018, Punsohu.eu ka nënshkruar Marrëveshjen me disa Kompani Gjermano Shqiptare për punësim të 1,287 punëtorë të rinjë.

 

Kontratat do te jenë 3 vjeqare, të cilat do të sillen në Kosovë mbrenda 14 dite, nga dita kur e parashtroni kërkesën.

 

Mungesa e ekspertëve vërehet pothuajse në të gjithë sektorët dhe profesionet më të kërkuara janë elektroteknikët, mekanikët, teknikët mjekësor, programuesit, inxhinierë nga të gjitha profilet si dhe zanatet tradicionale, teneqepunues, hidraulik.

 

Si rëndom, është kërkesë e madhe për personelin mjekësor e në kohë të fundit ka mungesë të madhe të shoferëve të autobusëve e të kamionëve.

 

Sindikata gjermane dhe punëdhënësit kohë më parë kanë arritur marrëveshjen për paga më të mëdha dhe për orar më të mirë të punës. Marrëveshja është arritur në fund të janarit e në fillim të shkurtit të këtij viti dhe ajo parasheh ngritje të pagës nga 4,3 për qind që nga 1 prilli.

 

Kontakto:

 

+38349 13 13 33

+38349 72 09 99

+38349 70 66 00

 

+355 69 731 14 33 Whatsapp.