Punsohu.eu

Uebfaqja www.punsohu.eu
Emaili [email protected]
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Rrjetet

Punsohu.eu bën pjesë në grupin e kompanive të agjensioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e vendosur në Prishtinë, mirëpo ka agjentë edhe në qytetet e tjera të Kosovës. Aktiviteti i saj biznesor shtrihet edhe në Maqedoni dhe Shqipëri.

Kompania ka publikuar 169 punë në total, ku 97 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 39,422 herë

#Marketing