Personal Sigma Olten AG

Uebfaqja http://www.ps-olten.ch/
Emaili [email protected]
Adresa Jurastrasse 19 4600 Olten
Rrjetet

Punonjës në fermë

Detyrat tuaja:

  • Mirëmbajtja
  • Aktivitetet pastruese ndaj bimëve
  • Ujitja
  • Mirëmbajtja e mjeteve dhe makinave të punës

 

Profili juaj:

  • Përvojë e jashtëzakonshme në fushën e bujqësisë si fermer
  • Trajnim apo shkollim në këtë fushë
  • Personalitet i shkëlqyer, mënyrë e pastër e kryerjes së punëve
  • Gjendje e mirë fizike
  • Posedimi i patentës, kategoria B
Kompania ka publikuar 2 punë në total, ku 1 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 670 herë

#Marketing