Farmer's Snack GmbH

Uebfaqja https://www.facebook.com/punsohu/
Emaili [email protected]
Adresa Beckedorfer sheet 27 21218 Seevetal Gjermani
Rrjetet

Operator i makinave të punës

Për të forcuar ekipin tonë inxhinierik kërkojmë për individë të kualifikuar me përvojë në bujqësi që mund të operojnë me makina pune.

Detyrat tuaja kryesore:

  • Përgjegjësia në mirëmbajtjen e makinave të punës
  • Përgjegjësi në identifikimin e prishjeve të makinave të punës
  • Përgjegjësi për pastrimin dhe mirëmbajtjen e makinave të punës

Profili juaj:

  • Trajnimi paraprak si makinist është përparësi
  • Njohje në industrinë e ushqimit
  • Njohuritë në elektronikë dhe pneumatikë janë avantazh
  • I pavarur dhe i anagazhuar në punës
  • Njohje e gjuhës angleze

Ne iu ofrojmë një mjedis të rehatshëm pune dhe pavarësi në kryerje e detyrave të punës.

Kompania ka publikuar 4 punë në total, ku 1 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 756 herë

#Marketing