EnBW Energie Baden-Württemberg AG

Uebfaqja https://www.enbw.com/index_en.html
Emaili [email protected]
Adresa Durlacher Allee 93 76131 Karlsruhe
Rrjetet

Mirëmbajtës i produkteve

Së shpejti jemi në prag të implementimit të projekteve tona. Ne jemi një kompani agrukulturore që merremi me përpunimin e drithërave me vlera energjike për shëndetin e individit.

Detyrat tuaja kryesore:

  • Vlerësimi i gjendjes së drithërave
  • Planifikimi i mbjelljeve
  • Vlerësimi i fushatave promocionale në raport me cilësinë e produkteve
  • Ofrimi i mbeshtetjes ekipit menaxherial

Profili juaj:

  • Preferojmë një kandidat më njohuri dhe përvojë në bujqësi
  • Diploma universitare ne bujqësi është një avantazh
  • Njohja e pakos MS OFFICE
  • Njohuri minimale në gjuhën angleze, njohja e gjuhës gjermane përparësi

Ofrojmë kushte të mira pune në një mjedis dinamik, mundësi për punë ekipore, orar fleksibil pune, dhe punësim në një kompani mjaft serioze.

Kompania ka publikuar 2 punë në total, ku 0 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 645 herë

#Marketing