Deutsche Bahn AG / DB Zeitarbeit GmbH

Uebfaqja https://www.dbzeitarbeit.de/zeitarbeit-de/start/
Emaili [email protected]
Adresa Bahnhofstraße 23 99084 Erfurt Gjermani
Rrjetet

Punëtorë për ndërtimin e hekurdhës/Mjeshtër për vendosjen e shinave hekurudhore

Ne kërkojmë për një punonjës të kualifikuar për ekipin tonë në Berlin.

 

Profili i punës përfshin:

  • Trajnim apo përvojë në ndërtimin e hekurudhës, përpunimin e celikut apo edhe shtrimin e asfaltit/rrugës
  • Njohuri e mirë e paketës MS OFFICE
  • I gatshëm për zhvillimin e aftësive dhe shkathtësive tuaja
  • I gatshëm të punoni me ndërrime

Oferta jonë:

  • Pagë fikse
  • Pagë e garantuar në mënyrë kolektive dhe sigurim social
  • Regjistrim i saktë i orëve të punës dhe pagesë për punën jashtë orarit
  • Sigurim pensional dhe shëndetësor
Kompania ka publikuar 10 punë në total, ku 3 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 1,562 herë

#Marketing