Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP

Uebfaqja https://www.clearygottlieb.com//
Emaili [email protected]
Adresa Neue Mainzer Str. 52, 60311 Frankfurt am Main Gjermani
Rrjetet

Recepsionist/e

Si pjesë e ekipit tonë të recepsionit, ju do organizoni dhe menaxhoni zonën e recepsionit dhe të konferencave dhe jeni përgjegjës për marrëdhëniet me musafirë.

 

Detyrat tuaja të punës përfshijnë:

 

  • Mirëmbajtjen e pastër të hapësirës
  • Pjesëmarrjen në konferenca dhe organizime
  • Operimin me telefon
  • Procesimin e rezervimeve, dërgesave, postës dhe porosive
  • Mbështetjen e punëdhënësve dhe musafirëve
  • Detyrat tjera administrative

 

Ju duhet gjithashtu të jeni të orientuar në shërbime, në arritjen e qëllimeve, të jeni miqësor dhe të ofroni mbështetje profesionale.

Kompania ka publikuar 2 punë në total, ku 1 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 772 herë

#Marketing