Ju keni punuar shumë për të arritur këtu. Keni dërguar më dhjetëra dhe qindra CV, keni marrë pjesë në punëtori të ndryshme, keni studiuar, keni kryer trajnimë të shumta, keni bërë punë praktike – keni ndërrmarë të gjitha hapat e duhur.

Pastaj mbasdite bie telefoni: “Përshendetje! Jeni i ftuar në intervistë për vendin e punës ...... A mund të paraqiteni të martën në ora 10.00? Intervista juaj do zgjasë vetëm 10 minuta. Ju mund të bëni një lojë kinse jeni shumë i nxënë dhe kinse po verifikoni se a jeni i lirë të martën në ora 10.00. “Po – përgjigjeni ora 10.00 është në rregull për mua. Shihemi”. Po tani cfarë?

Sekuenca vepron kështu: CV iu jep mundësinë për intervistë; intervista iu jep mundësi për punësim. Mos harroni ky është momenti juaj për të shkëlqyer. Është momenti juaj!

Koha e CV ka mbaruar. Tani është momenti që të përgatiteni për intervistë. Ja më poshtë i keni dhjetë hapa që duhet t’i ndiqni para se të paraqiteni ne intervistë.

  1. Rishikoni CV tuaj
  2. Njihni kompaninë
  3. Mësoni për industrinë ku operon kompania
  4. Dëgjone veten
  5. Zhvilloni një listë me pyetje
  6. Vishuni në mënyrën e duhur
  7. Rregulloni flokët
  8. Praktikoni paraqitjen vizuale
  9. Mblidhni të gjitha materialet e aplikimit
  10. Fleni në mënyrë cilësore

#Marketing


5 ushqime sekrete për t’i pasur në konsideratë para se të shkoni në intervistë pune

5 ushqime sekrete për t’i pasur në konsideratë para se të shkoni në intervistë pune

Shkencëtarët vazhdimisht argumentojnë dhe debatojnë me njëri tjetrin se cfarë duhet të veproh ...

Lexo më shumë
4 sekretet e përpilimit të një CV të suksesshme

4 sekretet e përpilimit të një CV të suksesshme

Para se t’iu shpalosim 4 sekretet e një CV të sukesshme duhet t’iu informojmë se CV është v ...

Lexo më shumë
Cfarë të bëni 15 minuta para intervistës së punës

Cfarë të bëni 15 minuta para intervistës së punës

...

Lexo më shumë