Gjejë punën E Preferuar
Apliko Tani

Privatësia

25 Shkurt 2022

Kjo politikë e privatësisë është përpiluar për t'u shërbyer më mirë atyre që janë të shqetësuar me mënyrën se si "Informacioni i tyre i identifikueshëm personal" (PII) përdoret në internet. PII, siç përshkruhet në ligjin e SHBA-së për privatësinë dhe sigurinë e informacionit, është informacion që mund të përdoret më vete ose me informacione të tjera për të identifikuar, kontaktuar ose lokalizuar një person të vetëm ose për të identifikuar një individ në kontekst. Ju lutemi lexoni me kujdes politikën tonë të privatësisë për të kuptuar qartë se si ne mbledhim, përdorim, mbrojmë ose trajtojmë ndryshe informacionin tuaj të identifikueshëm personal në përputhje me faqen tonë të internetit.

Çfarë informacioni personal mbledhim nga njerëzit që vizitojnë blogun, uebsajtin ose aplikacionin tonë?
Kur porositni ose regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, mund t'ju kërkohet të shkruani emrin, adresën e emailit, adresën e postës, numrin e telefonit, Adresën, Qytetin, Shtetin, ZIP ose detaje të tjera për t'ju ndihmuar me përvojën tuaj.
 
Kur mbledhim informacion?
Ne mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni në faqen tonë, regjistroheni në një buletin, plotësoni një formular ose shkruani informacione në faqen tonë.
 
Si e përdorim ne informacionin tuaj?
Ne mund të përdorim informacionin që mbledhim nga ju kur regjistroheni, bëni një blerje, regjistroheni në buletinin tonë, përgjigjemi në një anketë ose komunikim marketingu, shfletoni uebsajtin ose përdorni disa veçori të tjera të sajtit në mënyrat e mëposhtme:

       Për të personalizuar përvojën tuaj dhe për të na lejuar të ofrojmë llojin e përmbajtjes dhe ofertave të produkteve për të cilat jeni më të interesuar.
       Për të përmirësuar faqen tonë të internetit në mënyrë që t'ju shërbejmë më mirë.
       Për të na lejuar t'ju shërbejmë më mirë në përgjigje të kërkesave tuaja për shërbimin ndaj klientit.
       Për të administruar një konkurs, promovim, sondazh ose veçori të tjera të sajtit.
       Për të përpunuar shpejt transaksionet tuaja.
       Për të dërguar email periodik në lidhje me porosinë tuaj ose produkte dhe shërbime të tjera.
 
Si e mbrojmë informacionin tuaj?
Ne nuk përdorim skanimin e dobësive dhe/ose skanimin sipas standardeve PCI.
Një portë pagese e jashtme në përputhje me PCI trajton të gjitha transaksionet CC.
Ne përdorim skanimin e rregullt të malware.

Informacioni juaj personal përmbahet pas rrjeteve të sigurta dhe është i aksesueshëm vetëm nga një numër i kufizuar personash që kanë të drejta të veçanta aksesi në sisteme të tilla dhe u kërkohet ta mbajnë informacionin konfidencial. Për më tepër, të gjitha informacionet e ndjeshme/kreditë që jepni janë të koduara nëpërmjet teknologjisë Secure Socket Layer (SSL).
Ne zbatojmë një sërë masash sigurie kur një përdorues vendos një porosi dhe fut, dorëzon ose akseson informacionin e tij për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal.
Për lehtësinë tuaj, ne mund të ruajmë informacionin e kartës suaj të kreditit për më shumë se 30 ditë, në mënyrë që të përshpejtojmë porositë e ardhshme dhe të automatizojmë procesin e faturimit.
 
A përdorim 'cookies'?
Po. Cookies janë skedarë të vegjël që një sajt ose ofruesi i tij i shërbimit i transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj nëpërmjet shfletuesit tuaj të internetit (nëse e lejoni) që mundëson sistemet e sajtit ose të ofruesit të shërbimit të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara. Për shembull, ne përdorim cookie për të na ndihmuar të kujtojmë dhe përpunojmë artikujt në shportën tuaj të blerjeve. Ato përdoren gjithashtu për të na ndihmuar të kuptojmë preferencat tuaja bazuar në aktivitetin e mëparshëm ose aktual të sajtit, gjë që na mundëson t'ju ofrojmë shërbime të përmirësuara. Ne përdorim gjithashtu cookie për të na ndihmuar të përpilojmë të dhëna të përgjithshme rreth trafikut të sajtit dhe ndërveprimit të sajtit, në mënyrë që të mund të ofrojmë përvoja dhe mjete më të mira të sajtit në të ardhmen.
Ne përdorim cookies për:
       Ndihmoni të mbani mend dhe përpunoni artikujt në karrocën e blerjeve.
       Kuptoni dhe ruani preferencat e përdoruesit për vizitat e ardhshme.
       Mbani gjurmët e reklamave.

Ju mund të zgjidhni që kompjuteri juaj t'ju paralajmërojë sa herë që dërgohet një cookie, ose mund të zgjidhni të çaktivizoni të gjitha skedarët e skedarëve. Ju e bëni këtë përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj. Meqenëse shfletuesi është pak më ndryshe, shikoni menynë e ndihmës së shfletuesit tuaj për të mësuar mënyrën e duhur për të modifikuar skedarët e skedarëve.
 
Nëse përdoruesit çaktivizojnë cookies në shfletuesin e tyre:
Nëse i çaktivizon skedarët e skedarëve kukit, disa nga veçoritë që e bëjnë përvojën e sajtit më efikas mund të mos funksionojnë siç duhet. Disa nga veçoritë që e bëjnë përvojën e sajtit më efikas dhe mund të mos funksionojnë siç duhet.
 
Zbulimi i palëve të treta
Ne nuk shesim, tregtojmë ose transferojmë te palët e jashtme informacionin tuaj personal të identifikueshëm, përveç nëse u japim përdoruesve njoftim paraprak. Kjo nuk përfshin partnerët e mbajtjes së faqeve të internetit dhe palët e tjera që na ndihmojnë në funksionimin e faqes sonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë ose shërbimin e përdoruesve tanë, për sa kohë që ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të nxjerrim informacione kur publikimi i tij është i përshtatshëm për të respektuar ligjin, për të zbatuar politikat e faqes sonë ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë tonë ose të të tjerëve.

Megjithatë, informacioni i vizitorit jo-personal i identifikueshëm mund t'u jepet palëve të tjera për marketing, reklamim ose përdorime të tjera.
 
Lidhje të palëve të treta
Herë pas here, sipas gjykimit tonë, ne mund të përfshijmë ose ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Këto sajte të palëve të treta kanë politika të veçanta dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj, ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre faqeve të lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes sonë dhe mirëpresim çdo reagim rreth këtyre sajteve.
 
Google
Kërkesat për reklamim të Google mund të përmblidhen nga Parimet e Google të reklamimit. Ato janë vendosur për të ofruar një përvojë pozitive për përdoruesit. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en
Ne përdorim Google AdSense Reklamim në faqen tonë të internetit.
Google, si një shitës i palëve të treta, përdor cookie për të shërbyer reklama në faqen tonë. Përdorimi i skedarit DART nga Google i mundëson që t'u shërbejë reklama përdoruesve tanë bazuar në vizitat e mëparshme në faqen tonë dhe faqe të tjera në internet. Përdoruesit mund të tërhiqen nga përdorimi i skedarit DART duke vizituar politikën e privatësisë së Rrjetit të Përmbajtjes dhe reklamave të Google.
 
Ne kemi zbatuar sa vijon:
       Rimarketing me Google AdSense
       Raportimi i demografisë dhe interesave
 
Ne, së bashku me shitësit e palëve të treta, si Google, përdorim kuki të palëve të para (të tilla si kukitë e Google Analytics) dhe kuki të palëve të treta (si cookie DoubleClick) ose identifikues të tjerë të palëve të treta së bashku për të përpiluar të dhëna në lidhje me ndërveprimet e përdoruesve me përshtypjet e reklamave dhe funksionet e tjera të shërbimit të reklamave pasi ato lidhen me faqen tonë të internetit.
 
Tërheqja:
Përdoruesit mund të vendosin preferencat për mënyrën se si Google ju reklamon duke përdorur faqen e cilësimeve të reklamave të Google. Përndryshe, ju mund të tërhiqeni duke vizituar faqen e tërheqjes së Iniciativës së Reklamimit të Rrjetit ose duke përdorur shtesën e shfletuesit të anulimit të Google Analytics.
 
Ligji për mbrojtjen e privatësisë në Kaliforni
CalOPPA është ligji i parë shtetëror në vend që kërkon që faqet e internetit tregtare dhe shërbimet online të postojnë një politikë privatësie. Shtrirja e ligjit shtrihet shumë përtej Kalifornisë që të kërkojë nga çdo person ose kompani në Shtetet e Bashkuara (dhe mundësisht në botë) që operon faqet e internetit që mbledhin informacione personale të identifikueshme nga konsumatorët e Kalifornisë, të postojë një politikë të dukshme të privatësisë në faqen e saj të internetit duke deklaruar saktësisht informacionin që mblidhet dhe ato individët ose kompanitë me të cilët ndahet. - Shih më shumë në: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
 
Sipas CalOPPA, ne pajtohemi me sa vijon:
Përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë në mënyrë anonime.
Pasi të krijohet kjo politikë e privatësisë, ne do të shtojmë një lidhje me të në faqen tonë kryesore ose si minimum, në faqen e parë të rëndësishme pasi të hyjmë në faqen tonë të internetit.
Lidhja jonë e politikës së privatësisë përfshin fjalën "Privaci" dhe mund të gjendet lehtësisht në faqen e specifikuar më sipër.
 
Do të njoftoheni për çdo ndryshim të Politikës së Privatësisë:
       Në faqen tonë të Politikës së Privatësisë
Mund të ndryshojë të dhënat tuaja personale:
       Duke hyrë në llogarinë tuaj
 
Si i trajton faqja jonë sinjalet Mos gjurmoni?
Ne nderojmë sinjalet Mos gjurmoni dhe Mos gjurmoni, vendosni skedarë skedarësh ose përdorim reklama kur ekziston një mekanizëm i shfletuesit Mos gjurmoni (DNT).
 
A lejon faqja jonë gjurmimin e sjelljes nga palët e treta?
Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ne lejojmë gjurmimin e sjelljes nga palët e treta
 
COPPA (Ligji për Mbrojtjen e Privatësisë së Fëmijëve në internet)
Kur bëhet fjalë për mbledhjen e informacionit personal nga fëmijët nën moshën 13 vjeç, Ligji për Mbrojtjen e Privatësisë në internet të Fëmijëve (COPPA) i vë prindërit nën kontroll. Komisioni Federal i Tregtisë, agjencia e mbrojtjes së konsumatorëve të Shteteve të Bashkuara, zbaton Rregullin COPPA, i cili përcakton se çfarë duhet të bëjnë operatorët e faqeve të internetit dhe shërbimeve online për të mbrojtur privatësinë dhe sigurinë e fëmijëve në internet.
 
Ne nuk tregtojmë në mënyrë specifike për fëmijët nën moshën 13 vjeç.
 
Praktikat e drejta të informacionit
Parimet e praktikave të drejta të informacionit përbëjnë shtyllën kurrizore të ligjit të privatësisë në Shtetet e Bashkuara dhe konceptet që ato përfshijnë kanë luajtur një rol të rëndësishëm në zhvillimin e ligjeve për mbrojtjen e të dhënave në mbarë globin. Të kuptuarit e Parimeve të Praktikës së Drejtë të Informacionit dhe mënyrës se si ato duhet të zbatohen është thelbësore për të respektuar ligjet e ndryshme të privatësisë që mbrojnë informacionin personal.
 
Për të qenë në përputhje me Praktikat e Informacionit të Drejtë, ne do të ndërmarrim veprimet e mëposhtme të përgjegjshme, nëse ndodh një shkelje e të dhënave:
Ne do t'ju njoftojmë me email
       Brenda 7 ditëve të punës
 
Ne gjithashtu pajtohemi me Parimin e Kompensimit Individual i cili kërkon që individët të kenë të drejtën të ndjekin ligjërisht të drejta të detyrueshme kundër mbledhësve dhe përpunuesve të të dhënave që nuk respektojnë ligjin. Ky parim kërkon jo vetëm që individët të kenë të drejta të zbatueshme ndaj përdoruesve të të dhënave, por gjithashtu që individët t'u drejtohen gjykatave ose agjencive qeveritare për të hetuar dhe/ose ndjekur penalisht mospërputhjen nga përpunuesit e të dhënave.
 
Akti CAN SPAM
Akti CAN-SPAM është një ligj që përcakton rregullat për emailet komerciale, vendos kërkesat për mesazhet komerciale, u jep marrësve të drejtën që t'u ndalohet dërgimi i emaileve dhe parashikon dënime të ashpra për shkeljet.
 
Ne mbledhim adresën tuaj të emailit në mënyrë që të:
       Dërgoni informacion, përgjigjuni pyetjeve dhe/ose kërkesave ose pyetjeve të tjera
       Përpunoni porositë dhe dërgoni informacione dhe përditësime në lidhje me porositë.
       T'ju dërgojë informacion shtesë në lidhje me produktin dhe/ose shërbimin tuaj
       Tregoni në listën tonë të postimeve ose vazhdoni t'u dërgoni email klientëve tanë pasi të ketë ndodhur transaksioni origjinal.
 
Për të qenë në përputhje me CANSPAM, ne pajtohemi me sa vijon:
       Mos përdorni subjekte të rreme ose mashtruese ose adresa emaili.
       Lejo përdoruesit të çregjistrohen duke përdorur lidhjen në fund të çdo emaili.
 
Nëse në çdo kohë dëshironi të çregjistroheni nga marrja e emaileve të ardhshme, mund të na dërgoni email në
       Ndiqni udhëzimet në fund të çdo emaili.

dhe ne do t'ju heqim menjëherë nga GJITHA përditësimet me email.

 

Duke na kontaktuar
Nëse ka ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë të privatësisë, mund të na kontaktoni duke përdorur faqen e kontaktit .