Punsohu.eu

Webseite www.punsohu.eu
E-Mail [email protected]
Anschrift Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Soziale

Punsohu.eu bën pjesë në grupin e kompanive të agjensioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e vendosur në Prishtinë, mirëpo ka agjentë edhe në qytetet e tjera të Kosovës. Aktiviteti i saj biznesor shtrihet edhe në Maqedoni dhe Shqipëri.

Das Unternehmen hat veröffentlicht 212 Arbeit insgesamt, wobei 37 von ihnen noch aktiv ist.
Video beobachten ist 45,715 mal