Gjejë punën E Preferuar
Apliko Tani
Ofertat e fundit
duke kërkuar oferta të reja..
No results found.
Shfaq më shumë oferta
Apliko Direkt
Vazhdo
Videot
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me të gjitha procedurat e punës
Shfaqshumëvideo
Kush jemi Ne?

Punsohu.eu bën pjesë në grupin e kompanive të agjencioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e vendosur në Prishtinë, mirëpo ka agjentë edhe në qytetet e tjera të Kosovës. Aktiviteti i saj biznesor shtrihet edhe në Maqedoni dhe Shqipëri.

61.000
Përdorues të regjistruar
7.500
Oferta pune
4.900
Kompani
20.380
Aplikime
Qëllimi Ynë

Qëllimi i punsohu.eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, ashtu që punëkërkuesve t’iu ofrojë mundësi të lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim.

Punsohu.eu është kompani ndërmjetësuese e licencuar për ndërmjetësimin e punëve mes punëkërkuesve Shqiptar dhe punëofruesve Gjerman.

Punsohu.eu është e vetmja kompani vendore rekrutuese e cila i qëndron pranë klientëve jo vetëm në përpunimin e kërkesës për punësim dhe procesimin e lëndës së plotë tek kompanitë ndërkombëtare, mirëpo ju asiston edhe në procesin e pajisjes më leje pune duke iu kursyer kështu nga çfarëdo ngatërrese në këtë drejtim.

Punësim në distancë për këdo, kudo

Përpjekja e vazhduar për të qenë burim i preferuar për punësim dhe shërbim të burimeve njerëzore. Ne do të jemi të përkushtuar për t’iu shërbyer klientëve tanë dhe komunitetit me nivelet më të larta të shërbimit, dijes, profesionalizmit, ndershmërisë dhe integritetit.

Ne jemi të përkushtuar për ta arritur nivelin më të lartë të kënaqësisë së punonjësve.

Punsohu.eu - Per Ne
FAQ
FAQ

Cilat të dhëna kërkohen nga unë që të krijoj një llogari?

Për të hapur një llogari, ne kërkojmë të dhënat tuaja bazë si: emrin, emailin dhe numrin tuaj të telefonit.

Juve ju rekomandohet që të plotësoni/përditësoni rezymen/CV-në tuaj sepse ueb aplikacioni do t'ju njoftoj qoftë nga aplikacioni ose përmes emailit për mundësitë e punësimit që janë të ndërlidhura me të dhënat e rezymes tuaj dhe interesat të cilat ju i caktoni aty.

Duke përdorur aplikacionin web punsohu.eu, ju mund të kërkoni për oferta pune në të gjitha vendet e Evropës, por pa u kufizuar në to

Shfrytëzoni makinën kërkuese për të gjetur vendet e lira të punës që ju interesojnë juve. Shkruani pozitën që po kërkoni, përzgjedhni lokacionet dhe kategorinë dhe kliko butonin "kërko" për të listuar punët aktive në dizpozicion.

Ju mund të merrni të gjitha shërbimet vetëm duke krijuar një llogari falas, pra, klikoni në butonin regjistrohu nga menyja kryesore për të filluar tani!

5 gjërat që rrisin produktivitetin
5 gjërat që rrisin produktivitetin

Produktiviteti është kombinimi i planifikimit inteligjent dhe aktiviteteve të fokusuara. Të qenit produktiv në punë apo në shtëpi është një sfidë e vërtetë. Sa herë që përfundon dita ju nuk jeni të kënaqur me atë që keni arritur. Produktiviteti mund të përmirësohet në mënyrë të vazhdueshme, mirëpo janë disa pika që mund t’a përmirësojnë atë:


1. Kërko ndihmë / Delegoni detyrat 

Çdokush ka nevojë për ndihmë dhe askush nuk duhet të performojë detyra të mundimshmë pune i vetëm. Njëra prej treguesve më të rëndësishëm për të kërkuar ndihmë është besimi. Në mënyrë që të kërkoni ndihmë prej të tjerëve ju duhet të bësoni në aftësitë dhe shkathtësitë e kolegëve tuaj për të performuar me sukses detyrën e punës. Sigurohuni që t’ia ofroni kolegëve tuaj të gjitha burimet e nevojshme për performimin sa më të suksesshëm të detyrave të punës.


2. Mos u bllokoni në takime të parëndësishme 

Koha është burimi më i rëndësishëm në jetë. Kur keni nevojë të takoheni me individë të ndryshëm për qëllime të ndryshme biznesore, koha mund të jetë shumë e vlefshme. Të dini se cilat takime duhet t’i refuzoni është me rëndësi të madhe. Nëse menaxheri juaj dëshiron të caktojë një takim individual atëherë bëhet fjalë për një gjë të rëndësishme.


3. Krijoni një listë të “gjërave për të bërë” 

Jetë ka detyra që janë të thjeshta për t’u performuar dhe ka detyra të vështira. Preferenca më e mirë është të kryeni detyrat e lehta e më pas të kaloni tek ato të vështirat. Për të qenë në rrjedha krijoni lista të “gjërave për të bërë”. Sot ka aplikacione të ndryshme për të bërë një gjë të tillë, mirëpo më e njohura është Google Tasks. Google Tasks mund të sinkronizohet me Gmail, Google Calendar, dhe kjo e bën atë shumë të favorshme.


4. Bëni pushime 

Nëse shpenzoni 8 deri në 10 orë në zyre pa lëvizur aq shumë atëherë do të vëreni se nuk keni aq shumë energji. Produktiviteti nuk matet me numrin e orëve të punës apo kohën që e kaloni në punë. Ajo llogaritet me atë se sa mund të arrini pa e dëmtuar shëndetin tuaj.


5. Largone mendjen nga çorientimi 

Shumë persona që përdorin Facebook, Tëitter, Linkedin, Youtube dhe platforma të tjera të mediave sociale. Këshilla ime! Çkyqu. Shumë studime tregojnë se çorientimi është e rrezikshme për profesionistët dhe mund të rrezikojë karrierën tuaj. Ajo gjithashtu konsumon kohën tuaj!