Gjejë punën E Preferuar
Apliko Tani
Ofertat e fundit
duke kërkuar oferta të reja..
No results found.
Shfaq më shumë oferta
Apliko Direkt
Vazhdo
Videot
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me të gjitha procedurat e punës
Shfaqshumëvideo
Kush jemi Ne?

Punsohu.eu bën pjesë në grupin e kompanive të agjencioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e vendosur në Prishtinë, mirëpo ka agjentë edhe në qytetet e tjera të Kosovës. Aktiviteti i saj biznesor shtrihet edhe në Maqedoni dhe Shqipëri.

61.000
Përdorues të regjistruar
7.500
Oferta pune
4.900
Kompani
20.380
Aplikime
Qëllimi Ynë

Qëllimi i punsohu.eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, ashtu që punëkërkuesve t’iu ofrojë mundësi të lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim.

Punsohu.eu është kompani ndërmjetësuese e licencuar për ndërmjetësimin e punëve mes punëkërkuesve Shqiptar dhe punëofruesve Gjerman.

Punsohu.eu është e vetmja kompani vendore rekrutuese e cila i qëndron pranë klientëve jo vetëm në përpunimin e kërkesës për punësim dhe procesimin e lëndës së plotë tek kompanitë ndërkombëtare, mirëpo ju asiston edhe në procesin e pajisjes më leje pune duke iu kursyer kështu nga çfarëdo ngatërrese në këtë drejtim.

Punësim në distancë për këdo, kudo

Përpjekja e vazhduar për të qenë burim i preferuar për punësim dhe shërbim të burimeve njerëzore. Ne do të jemi të përkushtuar për t’iu shërbyer klientëve tanë dhe komunitetit me nivelet më të larta të shërbimit, dijes, profesionalizmit, ndershmërisë dhe integritetit.

Ne jemi të përkushtuar për ta arritur nivelin më të lartë të kënaqësisë së punonjësve.

Punsohu.eu - Per Ne
FAQ
FAQ

Si mund të vazhdoj të informohem për ofertat e reja të punës?

Juve ju rekomandohet që të plotësoni/përditësoni rezymen/CV-në tuaj sepse ueb aplikacioni do t'ju njoftoj qoftë nga aplikacioni ose përmes emailit për mundësitë e punësimit që janë të ndërlidhura me të dhënat e rezymes tuaj dhe interesat të cilat ju i caktoni aty.

Për të hapur një llogari, ne kërkojmë të dhënat tuaja bazë si: emrin, emailin dhe numrin tuaj të telefonit.

Në rolin e punëdhënësit, ju së pari duhet të shtoni kompanitë tuaja ashtu që të mund të postoni oferta. Pasi të shtoni kompaninë ju mund të postoni ofertat e punës pastaj punëkërkuesit e gjejnë atë në ueb dhe të interesuarit mund të aplikojn dhe ju mund të shihni aplikantët dhe rezymet e tyre.

Pasi të përditësoni rezymen tuaj, ju mund të aplikoni direkt në ofertat e postuara përmes butonit "apliko tani" që gjendet posht detajeve të oferave. Kjo nënkupton që punëdhënësi i ofertës mund të shoh të dhënat e rezymes tuaj ashtu që të mund t'ju kontaktoj.

Të dhënat e tua nuk mund të shihen nga asnjë përdorues, këto të dhëna nevojiten vetëm për të mbajtur llogarinë tuaj të sigurt. Më shumë rreth privatësisë mund të lexoni në faqen e privatësisë

8 hapa për të shkruar një biografi si profesionist
8 hapa për të shkruar një biografi si profesionist

Përpilimi i biografive profesionale është bërë më se e zakonshme për arsye se punëdhënësit nuk kanë kohë të lexojnë dokumente të tilla për të gjithë aplikantët. Përpilimi i biografisë personale është dokmenti më i rëndësishëm që e keni përpiluar ndonjëherë. Në mënyrë që biografia juaj të jetë e suksesshme duhet të ndiqni këto hapa:

 

Idenitifkoni qëllimin tuaj.

Pse po e shkruani biografinë tuaj? Kush do t’a lexojë atë? Merrni kohë të mendoni se kush do t’a lexojë dhe cfare dëshironi që lexuesit të dijnë nga ju.

 

Perspektiva e personit të tretë.

Biografia juaj duhet të tingëllojë sikur është shkruar në mënyrë objektive e jo nga ju. Keni pasur rast me siguri gjatë leximit të ndonjë libri të lexoni biografinë e autorit. Edhe ajo është përpiluar nga vetë autori përdor perspektivën e personit të tretë psh. nuk shkruan unë jam lindur, por xx jam lindur. Prandaj në vend se të shënoni unë njoh tre gjuhë të huaja, shkruani xx njeh tre gjuhë të huaja (pra referojuni vetes me emër e mbiemër).

 

Biografitë e gjata dhe të shkurtëra.

Varësisht prej qëllimit juve iu duhet një biografi e shkurtër dhe e gjatë. Është e preferueshmë që të keni disa verzione biografish.

 

Filloni me emrin tuaj.

Qysh në fillim të biografisë këshillohet që të filloni me emrin tuaj në mënyrë që lexuesi të dijë për kë është duke lexuar dhe cka është duke lexuar.

 

Listoni sukseset tuaja.

Sikurse në CV listoni profesionin tuaj dhe sukseset që i keni arritur. Lexuesi duhet të ndihet kurioz në mënyrë që të vazhdojë me leximin e biografisë suaj.

 

Vendosni ca pikëpamje personale

Ndonëse biografia juaj është një dokument personal ju mund të organizoni një pjesë të vogël të saj duke shtuar sa gjëra personale me sens humori. Mund të citoni se jeni njohës i mirë i verërave dhe njihni brendet më të njohura.

 

Detajet për kontakt.

Vendosni në mënyrë të saktë detajet tuaja për kontakt. Në epokën ku po jetojmë preferohet të keni një profil në Linkedin apo nëse keni nivel të lartë edukimi dhe keni realizuar hulumtime apo punime shkencore dhe profilin tuaj të Slideshare.

 

Lexoni dhe kontrolloni

Pas përfundimit të biografisë suaj sugjerohet që t’a lexoni në mënyrë kritike dhe të kontrolloni detajisht për cdo detaj. Kujdes drejtshkrimin!