Gjejë punën E Preferuar
Apliko Tani
Ofertat e fundit
duke kërkuar oferta të reja..
No results found.
Shfaq më shumë oferta
Apliko Direkt
Vazhdo
Videot
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me të gjitha procedurat e punës
Shfaqshumëvideo
Kush jemi Ne?

Punsohu.eu bën pjesë në grupin e kompanive të agjencioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e vendosur në Prishtinë, mirëpo ka agjentë edhe në qytetet e tjera të Kosovës. Aktiviteti i saj biznesor shtrihet edhe në Maqedoni dhe Shqipëri.

61.000
Përdorues të regjistruar
7.500
Oferta pune
4.900
Kompani
20.380
Aplikime
Qëllimi Ynë

Qëllimi i punsohu.eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, ashtu që punëkërkuesve t’iu ofrojë mundësi të lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim.

Punsohu.eu është kompani ndërmjetësuese e licencuar për ndërmjetësimin e punëve mes punëkërkuesve Shqiptar dhe punëofruesve Gjerman.

Punsohu.eu është e vetmja kompani vendore rekrutuese e cila i qëndron pranë klientëve jo vetëm në përpunimin e kërkesës për punësim dhe procesimin e lëndës së plotë tek kompanitë ndërkombëtare, mirëpo ju asiston edhe në procesin e pajisjes më leje pune duke iu kursyer kështu nga çfarëdo ngatërrese në këtë drejtim.

Punësim në distancë për këdo, kudo

Përpjekja e vazhduar për të qenë burim i preferuar për punësim dhe shërbim të burimeve njerëzore. Ne do të jemi të përkushtuar për t’iu shërbyer klientëve tanë dhe komunitetit me nivelet më të larta të shërbimit, dijes, profesionalizmit, ndershmërisë dhe integritetit.

Ne jemi të përkushtuar për ta arritur nivelin më të lartë të kënaqësisë së punonjësve.

Punsohu.eu - Per Ne
FAQ
FAQ

Kush mund të shohë të dhënat e llogarisë time?

Të dhënat e tua nuk mund të shihen nga asnjë përdorues, këto të dhëna nevojiten vetëm për të mbajtur llogarinë tuaj të sigurt. Më shumë rreth privatësisë mund të lexoni në faqen e privatësisë

Për të hapur një llogari, ne kërkojmë të dhënat tuaja bazë si: emrin, emailin dhe numrin tuaj të telefonit.

Në rolin e punëdhënësit, ju së pari duhet të shtoni kompanitë tuaja ashtu që të mund të postoni oferta. Pasi të shtoni kompaninë ju mund të postoni ofertat e punës pastaj punëkërkuesit e gjejnë atë në ueb dhe të interesuarit mund të aplikojn. Pastaj ju mund të shihni aplikantët dhe rezymet e tyre.

Në rolin e punëdhënësit, ju së pari duhet të shtoni kompanitë tuaja ashtu që të mund të postoni oferta. Pasi të shtoni kompaninë ju mund të postoni ofertat e punës pastaj punëkërkuesit e gjejnë atë në ueb dhe të interesuarit mund të aplikojn dhe ju mund të shihni aplikantët dhe rezymet e tyre.

Punsohu.eu ofron shërbime për kompanitë / punëdhënësit që ofrojnë oferta për punë, në këtë mënyrë, punëkërkuesit gjejnë lehtësisht dhe shpejt ofertat e punës nga kompanitë e ndryshme.

Gjithashtu u mundëson punëkërkuesve të aplikojnë drejtpërsëdrejti në pozitat që ata janë të interesuara dhe kështu punëdhënësit komunikojnë me aplikantët.

7 mënyra se si t’a menaxhoni stresin gjatë intervistës
7 mënyra se si t’a menaxhoni stresin gjatë intervistës

Ju nuk jeni vetëm – shumë njerëz deklarojnë se intervistat e punës janë tejet stresuese. Tentimi për të bërë përshtypje të mirë, të keni pagë më të mirë, dhe vend më të mirë pune në krahasim me punën tuaj aktuale me një veprim kush do t’iu fajësonte? Fatmirësisht ekzistojnë disa këshilla që do t’iu ndihmonin në këtë kontekst.

1. Fleni mirë dy netë para intervistës.
Ky është një element shumë me rëndësi. Nëse keni problem me gjumë një ditë para intervistimit shkaku i stresit atëherë këshilloheni të merreni me aktivitete fizike që të lodhni trupin në mënyrë që të keni gjumë cilësor.

2. Prezantohuni më herët – mirëpo jo shumë herët
Nxitimi, frika se po vonoheni të gjithëve iu jep stres. Planifikoni se cilën rrugë do t’a ndiqni për të shkuar në intervistë një ditë më parë. Mundësisht të jeni atjë 30 minuta para kohës së intervistimit. Mirëpo mos hyni brenda në ndërtesë pa u bërë 10 minuta para kohës së intervistës. Pritja e gjatë mund të ndikojë në mbingarkesë dhe stres.

3. Hani lehtë, por ushqim cilësor
Hani sa më pak sheqer dhe sa më shumë fibra. Mundësisht stomaku juaj të mos jetë i mbushur plotë dhe të evitoni gogësimën.

4. Skeduloni intervistimit në mëngjes
Lërini gjërat stresuese më herët. Kjo redukton kohën për mendime negative që ndikojnë në stresimin e vetes tuaj.

5. Jini të mbi-përgatitur
Informohuni se cfarë pyetjesh mund t’iu pyeten në intervistë dhe dini të paraqitni kushtet tuaja me vendosmëri dhe vetëbesim.

6. Nëse aktualisht jeni i punësuar, merrni pushim
Nëse jeni ftuar për intervistë pune dhe punoni në atë kohë preferohet që të merrni pushim tërë ditën. Nxitimi për intervistë dhe arritje me kohë ne vendin e punës pas intervistimit mund të jetë e tmerrshme.

7. Pyetni se kur do të merret vendimi
Pritja është elementi më stresues. Mundohuni që të mbledhni sa më shumë të dhëna në lidhje me atë se kur do merret vendimi final.