Gjejë punën E Preferuar
Apliko Tani
Ofertat e fundit
duke kërkuar oferta të reja..
No results found.
Shfaq më shumë oferta
Apliko Direkt
Vazhdo
Videot
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me të gjitha procedurat e punës
Shfaqshumëvideo
Kush jemi Ne?

Punsohu.eu bën pjesë në grupin e kompanive të agjencioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e vendosur në Prishtinë, mirëpo ka agjentë edhe në qytetet e tjera të Kosovës. Aktiviteti i saj biznesor shtrihet edhe në Maqedoni dhe Shqipëri.

61.000
Përdorues të regjistruar
7.500
Oferta pune
4.900
Kompani
20.380
Aplikime
Qëllimi Ynë

Qëllimi i punsohu.eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, ashtu që punëkërkuesve t’iu ofrojë mundësi të lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim.

Punsohu.eu është kompani ndërmjetësuese e licencuar për ndërmjetësimin e punëve mes punëkërkuesve Shqiptar dhe punëofruesve Gjerman.

Punsohu.eu është e vetmja kompani vendore rekrutuese e cila i qëndron pranë klientëve jo vetëm në përpunimin e kërkesës për punësim dhe procesimin e lëndës së plotë tek kompanitë ndërkombëtare, mirëpo ju asiston edhe në procesin e pajisjes më leje pune duke iu kursyer kështu nga çfarëdo ngatërrese në këtë drejtim.

Punësim në distancë për këdo, kudo

Përpjekja e vazhduar për të qenë burim i preferuar për punësim dhe shërbim të burimeve njerëzore. Ne do të jemi të përkushtuar për t’iu shërbyer klientëve tanë dhe komunitetit me nivelet më të larta të shërbimit, dijes, profesionalizmit, ndershmërisë dhe integritetit.

Ne jemi të përkushtuar për ta arritur nivelin më të lartë të kënaqësisë së punonjësve.

Punsohu.eu - Per Ne
FAQ
FAQ

Kush mund të shohë të dhënat e llogarisë time?

Të dhënat e tua nuk mund të shihen nga asnjë përdorues, këto të dhëna nevojiten vetëm për të mbajtur llogarinë tuaj të sigurt. Më shumë rreth privatësisë mund të lexoni në faqen e privatësisë

Punsohu.eu ofron shërbime për kompanitë / punëdhënësit që ofrojnë oferta për punë, në këtë mënyrë, punëkërkuesit gjejnë lehtësisht dhe shpejt ofertat e punës nga kompanitë e ndryshme.

Gjithashtu u mundëson punëkërkuesve të aplikojnë drejtpërsëdrejti në pozitat që ata janë të interesuara dhe kështu punëdhënësit komunikojnë me aplikantët.

Pasi të përditësoni rezymen tuaj, ju mund të aplikoni direkt në ofertat e postuara përmes butonit "apliko tani" që gjendet posht detajeve të oferave. Kjo nënkupton që punëdhënësi i ofertës mund të shoh të dhënat e rezymes tuaj ashtu që të mund t'ju kontaktoj.

Për të hapur një llogari, ne kërkojmë të dhënat tuaja bazë si: emrin, emailin dhe numrin tuaj të telefonit.

Shfrytëzoni makinën kërkuese për të gjetur vendet e lira të punës që ju interesojnë juve. Shkruani pozitën që po kërkoni, përzgjedhni lokacionet dhe kategorinë dhe kliko butonin "kërko" për të listuar punët aktive në dizpozicion.

Si të shkruajmë një letër të suksesshme motivuese
Si të shkruajmë një letër të suksesshme motivuese

 

Për të shkruaj një letër motivuese në mënyrë të suksesshme fillimisht ju duhet të hulumtoni kompaninë të cilës ia drejtoni. Të njihni me shërbimet/produktet e saj, fushën në të cilën operon, të njihni tregun e saj dhe atë se cfarë kërkon ajo.


Në paragrafin vijues ju duhet të filloni me veten tuaj. Flisni për ju, por në kontekstin e arritjeve, edukimit, përvojës dhe aftësive. Shtoni dhe aktivitetet tuaja. Zakonisht letra motivuese është dokument bashkangjitës me CV. Është me rëndësi të cekni se pse ju mendoni se jeni personi i duhur për atë pozitë në të cilën aplikoni. Ky është elementi qendror i letrës motivuese. Nëse aplikoni për vende të ndryshme pune ky element preferohet të ndryshohet varësisht prej natyrës së punës.


Jini të sigurtë se i keni adresuar të gjitha elementet që punëdhënësi i preferon për kandidatin ideal, përndryshe letra juaj motivuese do të konsiderohet e pavlefshme.


Në fund të letrës motivuese mos harroni që të përshëndetni me respekt personin apo përfaqësuesin e kompanisë të cilit i adresohet letra motivuese.


Letra motivuese nuk duhet të jetë më voluminoze se një faqe dhe duhet t’i përmbajë domosdoshmërisht të gjitha elementet e lartëpërmendura.

 

5 këshilla se si të përpiloni një letër motivuese


Në shoqërinë tonë është bërë më se e zakonshme që CV t’i bashkangjitet edhe letra motivuese.
Për dallim nga CV letra motivuese mund të përdoret për të aplikuar në universitet, për të fituar bursë, për të aplikuar për punë, për të aplikuar për ndonjë trajnim apo edhe për raste të tjera.

Tregoni entuziazmin tuaj
Qëllimi juaj kryesor pikësëpari është të tregoni qëllimin tuaj p.sh. të aplikoni për universitet, për bursë, për ndonjë vend pune etj. Kërkoni të dhëna për veten tuaj që do përputhet me qëllimin e letrës motivuese.

Personalizoni letrën motivuese
Mos përdorni asnjëherë stereotipe apo fraza të përgjithësuara nga mostrat e ndryshme sepse ato nuk do iu ndihmojnë të hapni veten tuaj. Pjesa më e rëndësishme e letrës motivuese është pjesa e saj personale.

Prezantoni aftësitë tuaja
Element esencial i letrës motivuese është prezantimi i aftësive tuaja profesionale. Në këte pjesë, duhet të mundoheni të prezantoni aftësitë tuaja, përvojën paraprake dhe nivelit edukativ.

Qëndroni në kontekst
Mos shkruani për gjëra të ndryshme në të njejtën kohë. Përpiloni cdo paragraf për secilin detaj.

Mos ekzagjeroni
Mos jini të turpshëm për të treguar për veten tuaj, mirëpo në të njejtën kohë mos e teproni. Thjesht jini të sinqertë dhe tregoni të vërtetën sepse ky është elementi esencial i letrës motivuese.