Gjejë punën E Preferuar
Apliko Tani
Ofertat e fundit
duke kërkuar oferta të reja..
No results found.
Shfaq më shumë oferta
Apliko Direkt
Vazhdo
Videot
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me të gjitha procedurat e punës
Shfaqshumëvideo
Kush jemi Ne?

Punsohu.eu bën pjesë në grupin e kompanive të agjencioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e vendosur në Prishtinë, mirëpo ka agjentë edhe në qytetet e tjera të Kosovës. Aktiviteti i saj biznesor shtrihet edhe në Maqedoni dhe Shqipëri.

61.000
Përdorues të regjistruar
7.500
Oferta pune
4.900
Kompani
20.380
Aplikime
Qëllimi Ynë

Qëllimi i punsohu.eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, ashtu që punëkërkuesve t’iu ofrojë mundësi të lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim.

Punsohu.eu është kompani ndërmjetësuese e licencuar për ndërmjetësimin e punëve mes punëkërkuesve Shqiptar dhe punëofruesve Gjerman.

Punsohu.eu është e vetmja kompani vendore rekrutuese e cila i qëndron pranë klientëve jo vetëm në përpunimin e kërkesës për punësim dhe procesimin e lëndës së plotë tek kompanitë ndërkombëtare, mirëpo ju asiston edhe në procesin e pajisjes më leje pune duke iu kursyer kështu nga çfarëdo ngatërrese në këtë drejtim.

Punësim në distancë për këdo, kudo

Përpjekja e vazhduar për të qenë burim i preferuar për punësim dhe shërbim të burimeve njerëzore. Ne do të jemi të përkushtuar për t’iu shërbyer klientëve tanë dhe komunitetit me nivelet më të larta të shërbimit, dijes, profesionalizmit, ndershmërisë dhe integritetit.

Ne jemi të përkushtuar për ta arritur nivelin më të lartë të kënaqësisë së punonjësve.

Punsohu.eu - Per Ne
FAQ
FAQ

Cilat të dhëna kërkohen nga unë që të krijoj një llogari?

Për të hapur një llogari, ne kërkojmë të dhënat tuaja bazë si: emrin, emailin dhe numrin tuaj të telefonit.

Të dhënat e tua nuk mund të shihen nga asnjë përdorues, këto të dhëna nevojiten vetëm për të mbajtur llogarinë tuaj të sigurt. Më shumë rreth privatësisë mund të lexoni në faqen e privatësisë

Të gjitha rregullat dhe kushtet në lidhje me përdorimin e punsohu.eu janë të listuara në faqen rregullat & kushtet

Në rolin e punëdhënësit, ju së pari duhet të shtoni kompanitë tuaja ashtu që të mund të postoni oferta. Pasi të shtoni kompaninë ju mund të postoni ofertat e punës pastaj punëkërkuesit e gjejnë atë në ueb dhe të interesuarit mund të aplikojn. Pastaj ju mund të shihni aplikantët dhe rezymet e tyre.

Shfrytëzoni makinën kërkuese për të gjetur vendet e lira të punës që ju interesojnë juve. Shkruani pozitën që po kërkoni, përzgjedhni lokacionet dhe kategorinë dhe kliko butonin "kërko" për të listuar punët aktive në dizpozicion.

Si të aplikojmë në mënyrë të suksesshme për punë?
Si të aplikojmë në mënyrë të suksesshme për punë?

Keni filluar kërkimin dhe keni gjetur vendin ideal të punës? Mos u stresoni. Filloni dhe lexoni përshkrimin e punës dhe në lidhje me kompaninë. Nëse jeni ende i vendosur për të aplikuar përcillni këto tetë hapa:

 

Lexoni përshkrimin e plotë me vëmendje.

Shpallje e punës konsiston me më shumë elemente se vetëm shpallaje e vendit të punës. Ajo përfshin disa elemente të tjera si reklamimin e kompanisë, një historik të shkurtër dhe spcifikimet personale të kandidatëve potencial.

 

Bëni hulumtimin tuaj.

Hulumtoni në internet në lidhje me kompanië që e shpall vendin e punës, në lidhje me industrinë ku operon ajo, sektorin industrial të saj dhe produktet apo shërbimet e saj. Hulumtoni më shumë në uebfaqen e kompanisë.

 

Përgjigjuni në të gjitha pyetjet.

Gjatë plotësimit të aplikacionit preferohet që të përgjigjeni në të gjitha pyetjet. Zakonisht punëdhënësit kërkojnë të dhëna në lidhje me edukimin tuaj, aftësitë dhe përvojën paraprake. Mos vendosni të dhëna që iu bëjnë të mbikualifikuar.

 

Përdorni kryefjalët e duhura.

Ju duhet të jeni personi që përshkruhet në shpalljen e punës. Kjo do të thotë se ju duhet t’i posedoni të gjitha aftësitë personale dhe profesionale që kërkohen.

 

Merrni kohë që të përpiloni letrën motivuese.

Të përpilosh një letër motivuese nuk është edhe gjë e lehtë. Merrni kohë në mënyrë që të mos nxitoni në këtë drejtim.

 

Përdorni referencat e duhura.

Zakonisht cdo aplikacion kërkon që të keni ndonjë refrencë nga punëdhënësi i mëparshëm apo mentori universitar. Keni kujdes se kë e zgjedhni referues.

 

Bëni një kontroll.

Është e preferueshme që pasi t’a përfundoni plotësimin e aplikacionit të bëni edhe një kontroll përfundimtar për të evituar gabimet gramatikore. Mënyra juaj e drejtshkrimin tregon për elegancën, qasjen tuaj dhe profesionizmin.