Fermer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1087
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
WinLocal GmbH
Adresa Neue Börsenstraße 6, 60487 Frankfurt am Main , Gjermani
Emaili WinLocal GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.winlocal.de
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një fermer i cili ka përvojë pune në këtë fushë. Ju do keni kontakt potencial me klientët tanë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kontaktimi i klientëve tanë
  • Ju do përfaqësoni kompaninë tonë duke ndërvepruar me klientë
  • Duhet të jeni në gjendje t’i plotësoni nevojat afatgjate të klientëve tanë
Eksperiencat
  • Përvojë paraprake në shitje
  • Komunikativ
  • Argëtues
  • I pavarur dhe i aftë të punoni në një mjedis dinamik
  • Të jeni lojtar ekipor

 

Kontakti i kompanisë:

WinLocal GmbH

http://www.winlocal.de/

Neue Börsenstraße 6, 60487

Frankfurt am Main, Deutschland

 

 

KONTAKTO:

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

 

Maqedoni: +389 776 46823 - Viber

 

Kosovë: +386 49 13 13 33- Viber  

Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 98 herë