Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Zürich, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1782
Data e publikimit 14 Nov 2017 - 15:00
WIGUMAR AG
Adresa Fronwagplatz 20 8201 Schaffhausen
Emaili WIGUMAR AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.wigumar.ch
Rrjetet
Përshkrimi

Në emrin e klientit tonë kërkojmë të punësojmë një individ të kualifikuar në pozitën e punës:

Saldues

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performimi i saldimeve sipas teknikës TIG
  • Montimi i pjesëve të salduara sipas skicimeve inxhinierike
  • Performimi i këtyre aktiviteteve në mënyrë të pavarur dhe pa mbikqyrje
Eksperiencat
  • Edukim apo trajnim në industrinë e metalurgjisë; idealisht si saldues apo ndonjë degë tjetër e ngjashme
  • Disa vite përvojë pune në teknikën TIG të saldimit
  • Mënyrë e pavarur, e përgjegjshme dhe e përpiktë e zhvillimit të aktiviteteve punuese

Kompania kontraktuese:

WIGUMAR AG

Personalverleih und Arbeitsvermittlung

Bülach – Schaffhausen – Zürich

Tel: +41 44 312 66 36

 

_____

e-mail: [email protected]

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 57 herë