Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Kallstadt, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #1082
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Weingut am Nil KG
Adresa Neugasse 21, 67169 Kallstadt Deutschland
Emaili Weingut am Nil KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.weingutamnil.de
Rrjetet
Përshkrimi

Qoftë për një fundjavë të këndshme, martesë, festim familjar apo ndonjë konferencë ne ofrojmë rehati për çdo rast.

Cka ofrojmë ne:

  • Një mjedis të ardhshëm, sfidues, në një kompani në zgjerim e sipër
  • Mundësi për karrierë
  • Përfitime pensionale
  • Pushim vjetor 30 ditësh
  • Mbipagesë
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Detyrat tuaja:

  • Përgatitja e ushqimit sipas A la Carte Business (drekë dhe darkë)
  • Bashkëpërgjegjësi për funksionin e rregullt të kuzhinës
  • Mirëmbajtja e pastër e pajisjeve të kuzhinës
  • Përputhshmëri me rregullativën ligjore të kuzhinës HAACP
  • Projektimi kreativ i vakteve të reja
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 1,079 herë