Punonjës në restorant

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Islandë, Islandë
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #1083
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Vegamot
Adresa Iceland
Emaili Vegamot Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për shkak të kërkesave të shumta për fuqi punëtore kërkojmë individë entuziastë dhe energjik në vendet vijuese të punës:

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 

  1. Banakier, i cili duhet të jetë së paku 21 vjeç dhe të ketë përvojë punë
  2. Shërbyes, që ofron shërbime të ndryshme ndaj klientëve tanë, preferohet të jetë mbi 18 vjeç.
Eksperiencat

Kandidatët do të punojnë me ndërrime ndonjëherë do kërkohet edhe puna gjatë fundjavës varësisht prej kërkesave. Kërkohet që për këto vende punë kandidatët të kenë përvojë paraprake.

 

Kontakto:

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

 

Maqedoni: +389 776 46823 – Viber

 

Kosovë: +386 49 13 13 33- Viber

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 121 herë