Barazi gjinore

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni //, Evropë
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #1072
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
UN WOMEN
Adresa 220 East 42nd Street New York, NY 10017
Emaili UN WOMEN Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.unwomen.org
Rrjetet
Përshkrimi

Punëtorë për barazi gjinore - Islandë

Dëshironi të punoni me Ne?

OKB në Islandë po kërkon kandidatë entuziastë për të marrë pjesë në projektet e saj vetëdijësuese për barazi gjinore

Qëllimi i këtij projekti është prezantimi i barazisë gjinore ndaj komunitetit me qëllim vetëdijësimi

Puna fillon nga ora 18:00 e zgjat deri në orën 21:00 dhe kërkohet gatishmeri për udhëtim në lokacione të ndryshme

Kualifikimet:

  • Aftësi shumë e shkëlqyeshme komunikimi dhe paraqitje e jashtëzakonshme
  • I ndërgjegjshëm dhe i besueshëm
  • Interes në barazi gjinore

Informata shtesë:

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën

Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë

Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 162 herë