Agjent telefonik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 17 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #2579
Data e publikimit 20 Dec 2017 - 11:00
UCall Network
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

U-call eshte ne kerkim te operatoreve per fushaten Vodafone Casa.
Ju ofrojme pagese te kenaqshme dhe ambient miqesore pune.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Nese keni njohuri te gjuhes italiane , ju ftoj te beheni pjese e grupit ton

Eksperiencat

Pervoje pune ne qender te thirrje .
Pervoje pune si operator.