1. Shitës/e 2. Sektorist/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Qendra Tregtare "Bregu i Diellit" Tregu i Ri i Gjelbert Nr.147 Prishtinë Kosovë 10000, Evropë
Data e skadimit 12 Oct 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #1078
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Tregu Group Shpk
Adresa Kosove
Emaili Tregu Group Shpk Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.treguiri.biz
Rrjetet
Përshkrimi

Konkurs Punësimi

    Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 5 Qendra .. Posedon hapsira me ambient të mbyllur me kushte bashkëkohore.
"TREGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.

    Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi:
1. Tregu me peme dhe perime
2. HiperMarket
3. Produktet e bylmetit
4. Produktet e mishit
5. Paisje Shtëpiake
6. Textil
7. Prodhime ëmbëlsirash
8. Prodhime ushqimesh tradicionale
9. Fast Food
10. Restaurant and Bar Caffe

Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat per:
  1.  Shitës/e
  2.  Sektorist/e

Përvojë pune të shitjes me pakicë
-Përgjegjëse për sektorin e caktuar
-Aftësi të mira komunikimi me klient
-Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web :
http://www.treguiri.biz
*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 136 herë