Specialist i gatimit Tailandez

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Punë ekipore
Kategoria Ushqim
ID e punës #400
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
THAI - FRESH CUISINE
Adresa Mr. Felix Runge Kaflerstr. 2 81241 Munich, Germany
Emaili THAI - FRESH CUISINE Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.thai-muc.com
Rrjetet
Përshkrimi

Ofrojme:

  • 5 dite pune në javë
  • Një ekip i ri dinamik
  • Një vend pune modern
Eksperiencat
  • Përvojë në përgaditjen e ushqimit Tailandez
  • Të ndjeni kënaqesi për gatim
  • Të jeni i aftë për punë në grup
  • I besueshem
  • Fleksibil
  • Të dini të menaxhoni stresin
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 273 herë