Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bern, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1781
Data e publikimit 14 Nov 2017 - 14:45
Tempro Personal Bern GmbH
Adresa Könizstrasse 13 3008 Bern
Emaili Tempro Personal Bern GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.tempropersonal.ch/standorte-und-kontakt.html
Rrjetet
Përshkrimi

Për forcimin e ekipit tonë inxhinierik kërkojmë të punësojmë një individ të kualifikuar dhe me përvojë në sektorin e ndërtimtarisë në pozitën e punës:

Punëtor ndërtimi

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Trajnim paraprak dhe përvojë pune në sektorin e ndërtimtarisë e vecanërisht si murator
  • Njohje e mirë e gjuhës gjermane
  • Fleksibil
  • I orientuar në punë ekipore
  • Mënyrë e pavarur e performimit të punëve
  • Gjendje e mirë fizike
Eksperiencat
  • Një punë sfiduese në një mjedis të jashtëzakonshëm pune
  • Të qenit pjesë e një ekipi profesional
  • Detyra sfiduese pune
  • Pagë konkurruese

Kompania kontraktuese:

Tempro Personal Bern GmbH

Könizstrasse 13

3008 Bern

031 382 15 15

 

______

e-mail:[email protected]

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 162 herë