Shitës/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Haugesund, Norvegji
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #1074
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Tekstil-Vask
Adresa Åpningstider hverdager kl. 08.00 – 15.30
Emaili Tekstil-Vask Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://haubo.no/2013/04/rammeavtale-inngatt-med-tekstil-vask-as/
Rrjetet
Përshkrimi

Ne dëshirojmë t’a forcojmë ekipin tonë të shitjes.

Për këtë arsye kërkojmë një punonjës kreativ, dhe të orientuar kah sherbimi.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Shitja në terren dhe krijimi i klientëve të rinj
  • Mirëmban dhe zhvillon portfolion ekzistues
  • Përgatit ofertat
  • Përfaqëson kompaninë
Eksperiencat
  • Përvojë në shitje
  • Aftësi të mira prezantimi
  • Njohje e paketës MS OFFICE (avantazh)
  • Patent shoferi, kategoria B

Dergo CV-në në e-mail:[email protected]

MOB:

 

KONTAKTO:

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

 

 

Maqedoni: +389 776 46823 - Viber

 

 

Kosovë: +386 49 13 13 33- Viber

 

        +386 49 144 888

 

        +386 49 705 888

 

        +386 49 714 888

 

https://www.facebook.com/punsohu/

 Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 141 herë