Enëlarës/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Werkstrasse, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1512
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Swiss Steel
Adresa Werkstrasse 7, 6020, Switzerland
Emaili Swiss Steel Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.restaurant-swiss-steel.ch/
Rrjetet
Përshkrimi

Swis Steel është duke kërkuar për të punësuar një enëlarës/e – asistent/e në kuzhinë -  me kohë të plotë. Nëse jeni të interesuar atëherë dërgoni aplikacionin tuaj së bashku me dokumentet përcjellëse.

Ju do merreni me larjen e enëve dhe do mirreni edhe edhe me detyra të tjera në kuzhinë

Për informata shtesë na kontaktoni.

Kontakti:

Werkstrasse 7, 6020,

Switzerlandni 

 

E-mail: [email protected]

Web: www.punsohu.eu

Kjo ofertë ka 10 aplikues dhe është shikuar 199 herë