Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Zermatt, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1511
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
SWISS Chalet
Adresa Bahnhofstrasse 18, 3920 Zermatt, Switzerland
Emaili SWISS Chalet Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.swisschalet.com/
Rrjetet
Përshkrimi

Kuzhinier – Zermatt/Zvicër

 

Swis Charlet ka qenë gjithmonë në lidhje me persona qe posedojnë passion per punë dhe si punëdhënës ne jemi fokusuar te krijojmë staf me  mundësi të mëdha të karrierës.

Ne jemi krenar që shumë të huaj  zgjedhin McDonalds për të filluar jetën e tyre të punës dhe të krijojnë një karrierë te dobishme.

Zvicra posedon  Swis Charlet  si një nga punëdhënësit më të mëdhenj të vendit me më shumë se 85.000 të punësuar në më shumë se 1400 restorante. Ne jemi krenar qe jemi ne mesin e  50 punëdhënësve më të mire të Zvicres.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 

  • Duhet te jeni të shpejt për ti nshërbyer klientët tanë të marrin atë që kërkojnë
  • Orar fleksibil të punës 
  • Aktiv në komunikim
  • Një person energjik, pozitiv dhe miqësor

 

 

 

 

Kontakti ;

Bahnhofstrasse 18, 3920 Zermatt,

Switzerland

 

e-mail: [email protected]

Web: punsohu.eu

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 107 herë