Menaxher/e e marketit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ferizaj, Kosovë
Data e skadimit 12 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Komunikim Menaxhim Organizativ
Kategoria Menaxhment
ID e punës #2800
Data e publikimit 5 Jan 2018 - 15:14
Super Viva
Adresa Zona Industriale pn. Fushë Kosovë.
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://www.super-viva.com/
Rrjetet
Përshkrimi

SuperVIVA kërkon një menaxher/e të marketit.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

-Organizimi dhe përgjegjësia për mbarëvajtjen e punëve 
-Organizimi i stafit dhe delegimi i punëve
-Kontrollimi i procesit të furnizimit, pranimit, merchendisingut, dhe shitjes
-Përgatitja dhe përpunimi i raporteve ditore dhe mujore
-Implementimi i ndryshimeve të kerkuara nga zyra qëndore
-Kontrollimi i kualitetit
-Kontrollimi i procesit të shërbimit dhe mikpritjes ndaj konsumatorëve

Eksperiencat

-Preferohet shkollim i lartë profesional

-Të ketë aftësi të të mira komunikative, organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes së problemeve

-Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti