Pastrues/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni //, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1513
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
suisse gourmet
Adresa Weid 406, 3822 Lauterbrunnen,
Emaili suisse gourmet Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://lonexplorer.com.au/about/
Rrjetet
Përshkrimi

PASTRUES/E

Nga punonjësi mund të kërkohet që të punojë poashtu edhe në fundjavë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pastrimi i çdo pjese të muzeut
  • Pjesëmarrja në projektet pastruese
Eksperiencat
  • Përvojë në pozitën e caktuar të punës
  • Orientim në higjienë
  • I kujdësshëm dhe me iniciativë
  • Aftësi ndërpersonale dhe aftësi për të punuar në grup

Informata shtesë:

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën. Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë. Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave.

 

Për të aplikuar për këtë vend pune ju lutem na dërgoni CV tuaj. Në [email protected]

 

Nëse jeni të interesuar aplikoni që tani!

 

Regjistroni CV tuaj në këtë ueb faqe : www.punsohu.eu

 

Kontakto:

 

e-mail: [email protected]

Web: punsohu.eu

 

 

Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 204 herë