Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Beatenberg, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1505
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Seminar für biblische Theologie
Adresa Gästehaus, Egg 368, CH-3803 Beatenberg Switzerland
Emaili Seminar für biblische Theologie Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://gaestehaus.ch/
Rrjetet
Përshkrimi

Kuzhinier / ZVICÊR

 

 

A jeni një kuzhinier apo picamen me përvojë?

Nëse po ne jemi duke iu kërkuar juve!

Ne po kërkojmë një person punëtor, entuziast dhe me përvojë në përgatitjen e picave.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Si picamen ju do jeni përgjegjës për udhëheqjen e stafit të kuzhinës nën udhëheqjen e menaxherit të restorantit dhe të merrni pjesë 100% në aktivitete e përditshme dhe do jeni përgjegjës për trajnimin e stafit të ri.

Ne ofrojmë vend të përhershëm pune.

Eksperiencat

Preferohet që të jeni së paku 20 vjeç

  • Të keni aftësi udhëheqëse
  • Të jeni i përpiktë dhe efikas
  • Të jeni i aftë të punoni nën presion
  • Të keni aftësi komunikimi interpersonal

Kontakti:

Seminar für biblische Theologie,

Gästehaus, Egg 368, CH-3803

Beatenberg

Switzerland

 

e-mail: [email protected]

 

 

Web: www.punsohu.eu

 

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 59 herë