Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Punë ekipore
Kategoria Ushqim
ID e punës #394
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Robert Lindner GmbH & Co. KG
Adresa East Prussendamm 90/92 12207 Berlin, Germany
Emaili Robert Lindner GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.lindner-esskultur.de
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mbajtja e higjienes
  • Të arrini të perfundoni punën në menyr të duhur dhe me kohë
  • Të pastroni si dhe të beni prerejn e pemve dhe perimeve
  • Mbajtja e higjienes
Eksperiencat
  • Trajnim I mbajtur në kuzhinë
  • Përvoj pune në kuzhine ose lemi të ngjashme
  • Fleksibil
  • I besueshem
  • I aftë për punë në grup
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 252 herë